Archief
MaaslandOngeval

23-jarige Maaslander overleden bij ongeval Broekpolderweg Vlaardingen

Een 23-jarige man uit Maasland overleed in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober aan de Broekpolderweg in Vlaardingen als gevolg van een eenzijdig ongeval.

Een getuige meldde omstreeks 2.30 uur een ongeval bij de politie waarbij een scooterrijder op de Broekpolderweg naast zijn scooter lag. De hulpdiensten werden eerst met spoed naar de Zuidbuurt gestuurd. Echter bleek deze locatie onjuist en was de juiste locatie de Broekpolderweg.

Omstanders ontfermden zich over het slachtoffer waarna ook agenten en ambulancepersoneel  eerste hulp verleenden. Helaas moest vastgesteld worden dat het 23-jarige mannelijke slachtoffer aan zijn verwondingen was overleden.

De Broekpolderweg is daarna enige tijd afgesloten voor verkeer zodat de forensische opsporing en de verkeers ongevallendienst van de politie onderzoek konden doen naar het ongeval en de toedracht. De politie heeft een misdrijf uitgesloten. Het gaat om een eenzijdig ongeval.

Het slachtoffer maakte deel uit van het zevende elftal van voetbalclub MVV’27 in Maasland. ”Gisteren bereikte ons het trieste nieuws dat Rico Jansen op de veel te jonge leeftijd van 23 jaar op tragische wijze is overleden. Rico maakte deel uit van ons zevende elftal en was al jarenlang lid van onze vereniging. MVV ’27 wenst alle nabestaanden heel veel sterkte met dit ondraaglijke verlies.” Aldus de voetbalclub.

Update 29-10: “Vanwege het tragische overlijden van MVV ’27-lid Rico Jansen (23) heeft de club in overleg met de KNVB besloten het volledige voetbalprogramma voor komend weekend te schrappen. Alle thuis- en uitwedstrijden van MVV ’27-teams zullen worden uitgesteld. De kantine is aanstaande zaterdag pas vanaf 15:00 geopend. Onze gedachten gaan uit naar Rico en zijn familie en vrienden. Rico, we zullen je missen…!” aldus de voetbalclub MVV’27 op Facebook.

Lees ook:

More in:Maasland

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *