Screenshot 112MiddenDelfland.nl
Den HoornMaaslandMaassluisSchipluiden

Adverteren op 112Midden-Delfland werkt!

Wil jij bekendheid in Midden-Delfland, Maassluis en omgeving? Denk er dan eens over om te adverteren via 112MiddenDelfland.nl. Als adverteerder krijg je niet alleen lokale bekendheid, maar steun je ook nog dat wij het nieuws kunnen blijven brengen in de regio.

SOCIALE MEDIA
U kunt al vanaf twee weken adverteren op onze social media accounts. Met meer dan 3000 volgers bereikt u een brede doelgroep in Midden-Delfland en Maassluis!

WEBSITE
Het aantal weergaven op onze website stijgt maandelijks. Momenteel wordt onze website meer dan 26.000 keer per maand bezocht.

VOORDELIG
Adverteren bij 112Midden-Delfland is voordelig en makkelijk. Omdat wij niet extreem veel bezoekers trekken, is het zeker voor lokale bedrijven aantrekkelijk om te adverteren. Daarnaast betaalt u niet veel voor een advertentie.

MAKKELIJK
Wanneer je bij 112Midden-Delfland adverteert, zitten daar geen haken en ogen aan. Je betaalt per twee weken een afgesproken bedrag. Ook is het mogelijk om op ieder moment op te zeggen.

U kunt via de onderstaande link informatie opvragen of een offerte aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend en u zit niet direct aan kosten verbonden: https://adverteren.112middendelfland.nl/contact/

Lees ook:

More in:Den Hoorn

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *