Verdachte wordt aangehouden op de markt in Maassluis.
AlgemeenMaassluisPolitie

Drugs en veel geld aangetroffen bij inval in café Markt Maassluis

De politie deed gisteravond een grote inval in café De Admiraal op de Markt in Maassluis. Dat item nog niet gelezen? Lees die dan eerst: https://112middendelfland.nl/2019/09/politieactie-op-de-markt-in-maassluis/

Bericht van de Politie:
De politie hield vrijdagavond drie mannen aan in een café aan de Markt in Maassluis. Ze worden verdacht van handel in drugs. Burgemeester Edo Haan van Maassluis heeft het café tot nader order gesloten.

Eerder kwam bij de politie informatie binnen dat er in het betreffende café drugs zou worden gedeald. Agenten stelden een onderzoek in en hielden vrijdagavond -met behulp van een drugshond- een controle in het pand. De personen bij wie de hond aansloeg, werden gefouilleerd. Bij twee personen troffen agenten een kleine hoeveelheid drugs, maar een flinke hoeveelheid contant geld aan. De 46-jarige man uit Maassluis en de 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden aangehouden. Daarnaast werd nog een 38-jarige man uit Maassluis aangehouden voor betrokkenheid. Rechercheurs onderzoeken de exacte rollen van de drie in de drugshandel.

Sluiten
De burgemeester van Maassluis maakt op een later moment de beslissing of het café gesloten blijft en -zo ja- voor hoelang.

Lees ook:

More in:Algemeen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *