BrandweerMaassluisPolitie

Gemeente Maassluis: jaarwisseling Maassluis beheersbaar en veilig verlopen

De jaarwisseling is in Maassluis beheersbaar en veilig verlopen. Hulpdiensten zijn vooral druk geweest met het blussen van een aantal branden. Volgens de politie is de viering van oud en nieuw in goede sfeer verlopen.

Burgemeester Edo Haan is blij dat de jaarwisseling zonder persoonlijke ongelukken is verlopen. “Het is mooi om te zien dat de meeste mensen van de jaarwisseling een feest maken. Helaas is er altijd een kleine groep die het nodig vindt om vernielingen aan te richten en schade te veroorzaken.”

Samenwerkende hulpdiensten
Toch is volgens de burgemeester door preventief optreden van de samenwerkende hulpdiensten de jaarwisseling in Maassluis betrekkelijk rustig verlopen. “Ik heb grote waardering voor de mensen van de politie, brandweer, ambulances en handhaving. Zij staan op deze dagen altijd weer klaar om mensen te helpen.”

Straten schoonmaken
De burgemeester roept de inwoners op om te helpen de straten in Maassluis snel schoon te maken. “Vuurwerkafval is schadelijk voor het milieu en de dieren. Laten we daarom met z’n allen onze eigen omgeving schoon houden”, vraagt de burgemeester.

Lees ook:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Brandweer