Den HoornPolitie

Geslaagde inbraakpreventiedag in Den Hoorn

Den Hoorn- In de winter, als het langer donker is, slaan inbrekers graag hun slag. Daarom organiseerde de politie, in samenwerking met de buurtpreventie en de gemeente Midden-Delfland op woensdag 18 december van 14:00 uur tot ongeveer 20:00 uur, een inbraakpreventiedag in Den Hoorn op de kruising van de Dijkshoornseweg met de Hof van Delftstraat.

Doel van de dag was om inwoners duidelijk te maken wat ze eenvoudig zelf kunnen doen om inbraak in hun woning te voorkomen. De kans op een inbraak is nooit helemaal uit te sluiten, maar met de juiste producten en preventietips is de kans op een inbraak wel aanzienlijk te verkleinen. Zo konden de inwoners van de gemeente alles te weten komen over inbraakpreventie voor hun woning.

Een specialist was aanwezig om de laatste ontwikkelingen op het gebied van woningbeveiliging te tonen en vragen te beantwoorden over inbraakwerende middelen. Ook informeerde de politie inwoners over de veiligheid. Het team Openbare Orde en Veiligheid vanuit de gemeente was ook vertegenwoordigd om vragen te beantwoorden.

Foto: Erik Zalm

Lees ook:

More in:Den Hoorn

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *