Maassluis

Politie zoekt getuigen van drie inbraken in Maassluis

©Pixabay

De politie onderzoekt momenteel meerdere woninginbraken in Maassluis. Op de Wagnerstraat, Schuurhof en Esdoorn werd ingebroken.  

De inbraak in een woning aan de Esdoorn is gepleegd tussen zaterdag 26 oktober rond 10.00 uur en zondag 27 oktober rond 17.30 uur.  Inbrekers hadden het vervolgens o dinsdag 29 oktober, tussen 12.00 en 19.15 uur, voorzien op een woning aan de Schuurhof in Maassluis. Zo meldt Maassluis24. De inbraak op de Wagnestraat is gepleegd op maandag 28 oktober 2019 tussen 17:30 uur en 20:00 uur.

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen?
  • Verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto’s en/of overige informatie die belangrijk kunnen zijn voor het onderzoek?

Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem0800-7000 (gratis nummer).

Vorige week werden er twee inbraken gepleegd binnen 12 uur tijd in Maassluis zowel op de Zuiddijk al Tuinstraat werd er toen ingebroken. Klik HIER voor dat item.

Lees ook:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in:Maassluis