Een foto van de mogelijke vluchtauto die in brand is gestoken. Foto: Wijkagent Bouwlust Oost
BrandweerPolitie

Overval op geldloper, vluchtauto in brand gestoken

Op de Dijkstraat in Honselersdijk (Westland) heeft maandagochtend een gewapende overval plaatsgevonden. Een geldloper werd in/bij de Albert Heijn overvallen.

De overvallers droegen beide regenjassen met reflecterende strepen, zijn ongeveer 180 cm lang en zijn na de overval gevlucht in een zwarte Seat Leon. De politie kwam met spoed ter plaatse en zette de Dijkstraat (met parkeerplaats) af en deed onderzoek.

Enkele minuten later kwam er een melding binnen van een woningbrand met een rietendak op de Mariendijk in Honselersdijk. Ook de brandweer van Maasland werd hiervoor opgeroepen.

Later bleek het niet te gaan om een woningbrand maar om een voertuig die tegen een kas aanstond en volledig in brand stond.
Mogelijk was dit de vluchtauto van de overvallers. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust.

De politie zocht met o.a. een politiehelikopter naar de twee overvallers maar helaas zonder resultaat. De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u tips wat kan helpen bij het onderzoek? Bel dan naar 0900-8844.

Lees ook:

More in:Brandweer

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *