Camerabeelden restaurant 'The Score'.
MaassluisPolitie

Politie verspreidt camerabeelden van brandstichter restaurant ‘The Score’ aan Dennendal in Maassluis

De politie heeft woensdagmiddag 15 januari camerabeelden verspreidt van de brandstichting bij restaurant ‘The Score’ aan het Dennendal in Maassluis. Tijdens de jaarwisseling heeft een onverlaat meerdere keren een zwaar voorwerp door de ruit van het restaurant gegooid, en daarna vuurwerk naar binnen gegooid, hierdoor is er een fikse brand ontstaan.

Volgens het tijdstip op de camerabeelden begon de man om 23.57 met het vernielen van de ruit, nog geen minuut later gaat de brandstichter er vandoor. De brandweer van Maassluis werd pas om 00.23 opgeroepen voor de brand, dit komt omdat de brand pas laat werd ontdekt.

Toen de brandweer ter plaatse was, kwam er al veel rook uit het restaurant. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’.
Niet alleen restaurant ‘The Score’ moest sluiten door de brand, maar ook de naastgelegen snackbar ‘t Haasje moest sluiten door de schade. De naastgelegen snackbar is inmiddels weer open.

Weet u wie de brandstichter is? Of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het vinden van de brandstichter? Bel dan 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Of tip via http://www.meldmisdaadanoniem.nl.

Meer camerabeelden:

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *