Archief
MaassluisPolitie

Politie zet extra materiaal en personeel in tegen inbraken in Maassluis

De politie Waterweg zet extra personeel en middelen in tegen inbraken in Maassluis. De teamchef van het district laat weten dat er beroep is gedaan op een aantal collega’s uit heel de eenheid Rotterdam.

De teamchef, Gunther Tijdink, zegt het volgende: “We doen beroep op collega’s uit heel de eenheid. Het gaat om bijvoorbeeld het FlexTeam en technisch rechercheurs. Er kan zo altijd goed onderzoek worden gedaan en op onopvallende manieren toezicht worden gedaan. Hierdoor proberen wij de boeven te vangen”.

Burgemeester Haan gaat ook het gemeentepersoneel instrueren vaker 1-1-2 te bellen als zij iets verdachts zien. De burgervader laat als belangrijkste boodschap weten dat mensen altijd 1-1-2 mogen bellen als zij iets verdachts zien op straat. Denk bijvoorbeeld aan iemand die al een uur in een auto zit die uit staat of een groep personen met capuchons die zich opvallend ophouden in de wijk.

Komende tijd zal de politie en handhaving extra mankrachten beschikbaar maken om te surveilleren in de wijken. Ook wordt er gebruik gemaakt van een mobiele camera, die momenteel op de Scheerderij staat.

Ziet u iets verdachts? Bel altijd 1-1-2!

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *