MaassluisPolitie

Politie zoekt met agenten, helikopter en honden naar man in Maassluis

Vrijdagavond 18 oktober omstreeks 17.45 waren er meerdere sirenes te horen in Maasland en Maassluis. Ook vloog de politiehelikopter voor een lange tijd boven Maassluis.

De politie was op zoek naar een man. De politie omsingelde de twee woningen met agenten. Zowel bij de voordeur als achtertuin stonden agenten. Ook keek de politiehelikopter mee vanuit de lucht. De politie was ongeveer met zeven wagens ter plaatse.

De politie zou tips binnen hebben gekregen dat de man in een woning zou zitten op de Esserstraat in Maassluis. Agenten zijn in twee woningen gaan kijken of daar de gezochte man zat. Bij de tweede woning ging de politie met de politie-hond naar binnen. Maar bij beide woningen was de man niet aanwezig.

Niet veel later komt er een omstander aangelopen die verteld Er kwam net een man uit de bosjes gelopen op de Talmastraat, met een fiets in zijn hand. Hij deed heel raar` De politie is direct gaan zoeken in de omgeving maar voor zover bekend met zonder resultaat.

De woordvoerder van de politie laat weten dat het gaat om een ´lopend onderzoek´. Voor zover bekend is de man nog niet aangehouden.

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *