Foto: Gemeente Maassluis.
AlgemeenMaassluis

Redders Stadsbedrijf in ‘t zonnetje gezet

Maassluis- Grote consternatie vorige week aan De Doctor Albert Schweitzerdreef in Maassluis. Gina en Frans van Stadsbedrijf die afval aan het inzamelen waren, hoorden van een bewoner dat er een man in een vijver lag. Ze bedachten zich geen moment en schoten te hulp.

In de vijver troffen zij een ongeveer 74-jarige man die vastgezogen zat in de modder. Gina heeft de onfortuinlijke man met een bezemsteel boven water weten te houden en Frans probeerde hem uit de modder te bevrijden.

Uit het water gehaald

Unal en Ridwan, twee medewerkers van Wallaard (ingehuurd door Stadsbedrijf) die in de buurt wilgen aan het knotten waren, hielpen ook mee. Samen lukte het om de man uit het water te trekken voor hij kopje onder zou gaan. De man is ter plekke onderzocht door ambulancemedewerkers. Hij mankeerde gelukkig niets.

Verdiende bos bloemen

Dinsdag 6 augustus 2019 zijn de vier redders bij Stadsbedrijf in het zonnetje gezet door wethouder Corine Bronsveld-Snoep en gemeentesecretaris Sander Duijmaer van Twist. Het viertal kreeg een verdiende bos bloemen.

Lees ook:

More in:Algemeen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *