Archief
Den HoornMaaslandMaassluisSchipluiden

Sport en Spel in Maasland, koningsdag en Varend Corso afgelast vanwege het coronavirus

De evenementen Sport en Spel Maasland, koningsdag en het Varend Corso zijn afgelast door het coronavirus.

Sport en Spel
In juni is elk jaar het evenement Sport en Spel in Maasland.
Elk jaar komen er duizenden mensen af op het evenement, de opbrengst gaat naar een goed doel. Door het coronavirus kan Sport en Spel dit jaar niet door gaan.
Door alle genomen maatregelen vanuit de overheid, is het onhaalbaar om dit evenement te realiseren in de huidige vorm. Ook het benaderen van sponsoren vinden wij op dit moment erg ongepast, aangezien veel van onze trouwe sponsoren in een onzekere periode zitten. Daarnaast is het aangaan van verplichtingen in deze bizarre tijd financieel niet verantwoord. Wel gaan wij er vanuit dat ons jubileum in 2021 een super groot feest gaat worden, dus zet vooral 9, 10, 11 en 12 juni 2021 in je agenda! Aldus Sport en Spel Maasland op Facebook.

Koningsdag
Ook door koningsdag is een streep gezet, door het coronavirus kan het feest niet doorgaan.

Varend Corso
Het bestuur van Varend Corso Westland heeft besloten om dit jaar het evenement af te lasten door het Coronavirus. Het vierdaagse corso stond pas op donderdag 2 t/m zondag 5 juli 2020 gepland. Door het rijksverbod op samenkomsten tot 1 juni aanstaande hebben de werkgroepen en deelnemers niet genoeg tijd voor de voorbereidingen en opbouw.
”Daarnaast zijn de sierteeltsector en lokale ondernemers in een financiële crisis beland waardoor het volgens het bestuur ongepast is product- en financiële sponsoren te werven. In 2021 zal de editie plaats vinden op donderdag 1 t/m zondag 4 juli 2021.” Aldus het bestuur van het Varend Corso.

Lees ook:

More in:Den Hoorn

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *