Foto: Archief
AlgemeenMaaslandPolitie

Twee verdachten aangehouden na politieactie in Maasland

Meer informatie over de politieactie in Maasland, heeft u het item over de politieactie nog niet gelezen. Lees die dan eerst: https://112middendelfland.nl/2019/07/grote-politieactie-in-maasland-man-gezien-met-wapen/


Maasland – De politie heeft dinsdag 30 juli twee mannen aangehouden op verdenking van vrijheidsberoving en bedreiging van een 51-jarige bewoner uit Maasland op maandag 29 juli.

De politie kreeg maandagavond 29 juli de melding via een familielid dat de bewoner vermoedelijk werd vastgehouden in zijn woning op de Tijns in Maasland en bedreigd werd met een vuurwapen.

Direct werd er een onderzoek gestart bij de woning, maar daar werd niemand meer aangetroffen. In de woning werd vervolgens sporenonderzoek verricht. Het onderzoek van de recherche leidde uiteindelijk naar een 22-jarige man uit Rotterdam en een 34-jarige Delftenaar. Deze verdachten werden dinsdag  in Rotterdam aangehouden en zijn in verzekering gesteld. De recherche doet verder onderzoek naar de toedracht van de vrijheidsberoving. De bewoner werd 30 juli aangetroffen. Hij bleek ongedeerd.

Lees ook:

More in:Algemeen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *