Foto: 112Maassluis
Maassluis

Gestolen uitgebrande auto in Maassluis is afgelopen zaterdag gestolen in Rotterdam

De brandweer van Maassluis moest gisteravond naar de Hooge Zeedijk in Maassluis. Aldaar stond een gestolen auto volledig in brand.
Klik HIER om dat item te lezen.

Volgens Rijnmond zou het voertuig afgelopen zaterdag zijn gestolen in Rotterdam. Er is ongeveer 10 meter van de brand vandaan een jerrycan gevonden en in beslag genomen. Ook de dop van de jerrycan is in beslag genomen voor onderzoek.

Lees verder onder de foto:

Foto: 112Maassluis

Eerdere autobranden in Maassluis
Op 30 december 2019 ging er ook al een gestolen voertuig in vlammen op in Maassluis. Toen was er een gestolen Mini Cooper volledig uitgebrand aan de Poortershaven in Maassluis.

Foto: Jay Koek

Daarnaast ging er op 4 januari een auto in vlammen op in Maassluis, aan Burg. van de Brandelerlaan stond omstreeks 04.30 een Mercedes A-klasse volledig in brand. Ook hier gaat het hoogstwaarschijnlijk om brandstichting.

Foto: Jay Koek

Heeft u tips voor de politie of bent u getuige geweest van een brandstichting? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Bel bij elke verdachte situatie 112!

Lees ook:

https://112middendelfland.nl/2019/12/mini-cooper-volledig-uitgebrand-op-de-poortershaven-in-maassluis-forensisch-opsporing-doet-onderzoek/
https://112middendelfland.nl/2020/01/mercedes-a-klasse-volledig-uitgebrand-burg-van-de-branderlaan-in-maassluis/
https://112middendelfland.nl/2020/01/gestolen-renault-clio-in-brand-gestoken-hoge-zeedijk-in-maassluis/

Lees ook:

More in:Maassluis

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *