AlgemeenMaaslandPolitie

Vragen en geruchten over de politieactie in Maasland

Er zijn veel vragen en geruchten over de Politieactie van gisteravond in Maasland.

112Midden-Delfland vroeg meerdere vragen aan de politie:

Wat is er gebeurd?
,,Wij kregen maandagavond de melding van een verdachte situatie waarbij mogelijk een vuurwapen betrokken was. Hierdoor hebben we meerdere eenheden politie richting Maasland gestuurd. En we hebben een woning doorzocht. We hebben niemand aangetroffen in de woning. De politie had een Plaats delict gemaakt om onderzoek te doen.” Aldus de woordvoerder van politie Haaglanden.

Hoe komt het bloed op het parkeerterrein van de Kluisweer?
,,We hebben inderdaad bloed aangetroffen. We zijn bezig met het onderzoek, dus hierover is nog geen informatie.” Aldus de woordvoerder van politie Haaglanden.

Is er een wapen aangetroffen in de woning?
,,We hebben de woning doorzocht. Of er een wapen is aangetroffen kunnen we op dit moment niet bekend maken” Aldus de woordvoerder van politie Haaglanden.

Er gaat een gerucht rond dat er ook een ruzie/vechtpartij was en dat er een persoon was geslagen met een fles wijn, klopt dit?
,,Wij doen momenteel nog onderzoek, dus we kunnen nu nog niet vertellen wat er vooraf is gegaan.” Aldus de woordvoerder van politie Haaglanden.

De politie was afgelopen nacht nog lang bezig met het onderzoek in de woning en op het parkeerterrein. Vanavond om 19:00 op WosTV meer over de politieactie.
De WOS heeft meerdere buurtbewoners geïnterviewd: Zie hier het interview:

Video van de WOS

Lees ook:

More in:Algemeen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *