Politie doet onderzoek bij de woning waar de dode man is aangetroffen. Foto: Erik Zalm
AlgemeenDen HoornPolitie

Wie was de bedenker van de roofmoord in Den Hoorn?

Den Hoorn- Op 22 januari in 2018 werd de 59-jarige Wil Vogelaar dood aangetroffen in zijn huis. De 59-jarige man was vermoord. Hij was vastgebonden aan zijn handen en voeten en werd aangetroffen met twee messen in zijn rug, dat meldt Omroep West.

Al snel hield de politie drie personen aan. Bij de moord zijn o.a. een pinpas, televisie en een telefoon gestolen, daarom wordt de moord een ‘roofmoord’ genoemd.

Vrijdagochtend 9 augustus was de pro forma rechtszaak. Hoofdverdachte: Vincent De B. zegt zelf niet de bedenker te zijn van de roofmoord. De B. zegt dat Daniëlle van H. de bedenker is van de moord. Maar omdat hoofdverdachte Vincent De B. dit pas na een anderhalf jaar zwijgen verklaard vinden de advocaten van zijn twee medeverdachten dit ongeloofwaardig. Aldus Omroep West.

In de verklaring van hoofdverdachte Vincent De B. zou hij de meest belastende dingen in de de schoenen van zijn medeverdachten proberen proberen te schuiven. De B. zegt o.a. dat medeverdachte Daniëlle het plan heeft bedacht om de 59-jarige Wil Vogelaar ook te beroven.

Daniëlle ontkent dat en daarom wil haar advocaat Yehudi Moszkowicz graag dat De B. bij de volgende zitting over zijn verhoor gehoord wordt.
Lees meer op: https://www.omroepwest.nl/nieuws/3875339/Hoofdverdachte-roofmoord-Den-Hoorn-wijst-naar-medeverdachte-Het-was-niet-mijn-plan

Een foto bij de woning waar de man werd vermoord. Foto: Erik Zalm

Lees ook:

More in:Algemeen

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *